Avena kutna garnitura…

Kutna garnitura Avena jedna je od garnitura koja oduševljava svojim izgledom i dizajnom na prvi pogled. Kod odabira kuhinje obraćamo pažnju na detalje, važne su nam mjere kako bi se elementi uklopili u sam prostor. Volimo imati dovoljno mjesta za posuđe i sav prateći kuhinjski pribor. Kuhinje su važne, no dnevni boravci još važniji, slažete li se s nama?

Udoban namještaj ključ je svakog ugodnog dnevnog boravka. Upravo je sam odabir namještaja važan, jer on oplemenjuje vaš prostor, a vi odabirom namještaja pokazujete i dio svog karaktera i ukusa.

Koliko ste puta ušli u nečiji stan i ponešto zaključili o toj osobi upravo na temelju namještaja kojeg je stavio u prostor? Puno, znamo, jer i sami smo takvi. Uređenje doma, samog interijera ipak odaje određeni dojam o vama baš poput odijela kojeg nosite na sebi.

U Qualis prodajnom salonu našla se i sjedeća garnitura Avena. Avena je modularni namještaj kojeg možete premještati kako vam god padne na pamet i upravo je to njena najveća prednost koju mi naprosto obožavamo.

Želite li da bude manja ili veća sjedeća kutna garnitura, namještaj koji vam zauzima manje ili više prostora, želite li ju razdvojiti ili učiniti kutnom garniturom – dajte mašti na volju.

Prema takvom modularnom komadu namještaja možete pozicionirati ostali namješta – od stola u prostoru do fotelje i prema boji koju odaberete kombinirati ostatak uređenja interijera dnevnog boravka.

Modularna kutna garnitura Avena svojim jednostavnim i elegantnim dizajnom savršeno će se uklopiti u svaki interijer.
Avena je, uz to što je modularna sjedeća garnitura, izrazito elegantan namještaj. Dostupna je u izvedbi trosjeda, dvosjeda i fotelje ili kao kutna sjedeća garnitura u različitim dimenzijama.

Sjedeća garnitura Avena oduševljava svojom funkcijom podešavanja dubine sjedećeg dijela kao i podešavanjem visine naslona.

Oduševi se, Avenom!

You may also like