Novosti

Novosti iz Qualisa

Proširenje salona namještaja sjedećih garnitura

Nadopunili smo asortiman sa 48 novih modela sjedećih garnitura kupcima prihvatljivijim cjenovnim razredom.

Sjedeće garniture iz novog asortimana zadržavaju visoki Qualisov standard kvalitete, udobnosti i funkcionalnosti.

Fleksibilan raspon cijena sjedećih garnitura postignut je mogućnošću odabira materijala izrade u 5 cjenovna razreda tkanina i 4 cjenovna razreda kože.

Novi asortiman sjedećih garnitura izložen je na dodatnih 170 m2 što čini ukupno 520 m2 specijaliziranog salona namještaja sjedećih garnitura.

U ugodnom ambijentu odaberite sjedeću garnituru uz pomoć profesionalnih prodajnih savjetnika Jasminke i Nevena.

Pozivamo vas da dođete u salon namještaja Qualis u IC Solidum na Jankomiru, Zagreb.

Rasvjeta ITALUX

Rasvjeta ITALUX popust 25% do kraja svibnja!

Dekorativna rasvjeta ITALUX svibanjski popust od 25%!

Katalog ITALUX rasvjete čine otprilike 3000 artikala i omogućuje svakom kupcu da pronađe rasvjetu prema vlastitom ukusu.

Osnovu proizvodnje čini dekorativna rasvjeta ITALUX za interijere koji zahtijevaju profesionalnu rasvjetu.

Estetski dizajnirane svjetiljke vrhunske kvalitete sa svim potrebnim potvrdama o suglasnostima u skladu su s europskim standardima i strogim svjetskim standardima kvalitete.

Pogledajte ponudu na Rasvjeta ITALUX

Sajam namještaja u Milanu 2015 – Novosti iz svijeta namještaja!

Qualis prati nove trendove iz svijeta namještaja te ja tako i ove godine posjetio sajam namještaja u Milanu koji se je održao od 14.-19. Travnja 2015.

Salone del mobile Milano smo posjetili zbog našeg dobavljača sjedećih garnitura KLER i imali priliku vidjeti pretpremijeru novih modela sjedećih garnitura. KLER je izložio nove sjedeće garniture i prezentirao nove trendove u dizajnu i odabiru materijala i boja. Moramo naglasiti da je KLER izložbeni prostor odavao dašak klasične elegancije i luksuza kojim smo svaki puta iznova oduševljeni kada posjetim sajam namještaja u Milanu.

Nove sjedeće garniture KLER uskoro stižu u salon namještaja Qualis u Zagrebu te se sami uvjeriti u užitak sjedenja na sjedećim garniturama KLER.

S1301 – Stol za malo i veliko društvo!

Na prvi pogled od stola S1301 ne očekujete mnogo, međutim iznenaditi ćete se kada ga malo bolje upoznate. U nekim situacijam biti ćete sretni što imate tako prilagodljivog člana vašeg kućanstva. Jer on se u potpunosti može prilagoditi vašem društvu i broju osoba koje ste pozvali na ručak ili obiteljsku proslavu.

Jedinstveni razvlačni sinchro mehanizam omogućuje četiri različite dimenzije stola te time omogućuje da za istim stolom sjede 4, 6, 8 ili čak 10 osoba a da pritom zauzima optimalno mjesta u prostoru.

Minimalna dimenzija stola za 4 osobe je 103×102 cm dok u potuno razvučenom položaju za 10 osoba dostiže maksimalnih 205×154 cm. Stol je moguće naručiti u tri vrste furnira: hrast, čokoladni jasen i wenge što mu omogućuje da se uklopi u vašu blagovaonicu.

Na stranici blagovaonskog stola S1301 možete pogledati video koji će vam u potpunosti dočarati mogućnosti stola.

Nova web stranica Qualisa!

Za sve dođe trenutak pa je tako došao trenutak da osvježimo izgled naše web stranice.

Osnovna želja pri izradi nove web stranice bila nam je omogućiti vam da doživite ekskluzivnost, vrhunsku kvalitetu i raznovrsnost ponude namještaja.

Nova web stranica nadopunjena je novim opisima i slikama proizvoda visoke rezolucije i kvalitete a prikazivanje web stranice prilagođeno je za sve vrste uređaja. Bez obzira koristite li osobno računalo, tablet ili mobitel nova web stranica prikazivati će se brzo i prilagođeno veličini ekrana vašeg uređaja.

Osim novog izgleda, nova web stranica Qualisa biti će redovito nadopunjavana novostima vezanim uz nove proizvode, novim partnerima u poslovanju te pogodnostima koje vam želimo pružiti pri kupnji namještaja.

Nadamo se da će vam izbor namještaja biti ugodniji i pregledniji te nas svakako pohvalite ili predložite kako bi mogli još više unaprijediti web stranicu.

Dekorativna rasvjeta ITALUX u Qualisu!

Kako bi zaokružili cijelu priču uređenja vašeg dnevnog boravka, blagovaonice ili bilo kojeg drugog dijela vašeg doma u salonu Qualis u mogućnosti ste izabrati između 3000 različitih modela visilica, lustera, stropne i zidne rasvjete.

Osnovu ponude čini dekorativna rasvjeta za interijere koji zahtijevaju profesionalnu rasvjetu. Estetski dizajnirane svjetiljke vrhunske kvalitete sa svim potrebnim potvrdama o suglasnostima u skladu su s europskim standardima i svjetskim strogim standardima kvalitete.

Pogledajte više na www.italux.hr