Novosti

Novosti iz Qualisa

S1301 – Stol za malo i veliko društvo!

Na prvi pogled od stola S1301 ne očekujete mnogo, međutim iznenaditi ćete se kada ga malo bolje upoznate. U nekim situacijam biti ćete sretni što imate tako prilagodljivog člana vašeg kućanstva. Jer on se u potpunosti može prilagoditi vašem društvu i broju osoba koje ste pozvali na ručak ili obiteljsku proslavu.

Jedinstveni razvlačni sinchro mehanizam omogućuje četiri različite dimenzije stola te time omogućuje da za istim stolom sjede 4, 6, 8 ili čak 10 osoba a da pritom zauzima optimalno mjesta u prostoru.

Minimalna dimenzija stola za 4 osobe je 103×102 cm dok u potuno razvučenom položaju za 10 osoba dostiže maksimalnih 205×154 cm. Stol je moguće naručiti u tri vrste furnira: hrast, čokoladni jasen i wenge što mu omogućuje da se uklopi u vašu blagovaonicu.

Na stranici blagovaonskog stola S1301 možete pogledati video koji će vam u potpunosti dočarati mogućnosti stola.

Nova web stranica Qualisa!

Za sve dođe trenutak pa je tako došao trenutak da osvježimo izgled naše web stranice.

Osnovna želja pri izradi nove web stranice bila nam je omogućiti vam da doživite ekskluzivnost, vrhunsku kvalitetu i raznovrsnost ponude namještaja.

Nova web stranica nadopunjena je novim opisima i slikama proizvoda visoke rezolucije i kvalitete a prikazivanje web stranice prilagođeno je za sve vrste uređaja. Bez obzira koristite li osobno računalo, tablet ili mobitel nova web stranica prikazivati će se brzo i prilagođeno veličini ekrana vašeg uređaja.

Osim novog izgleda, nova web stranica Qualisa biti će redovito nadopunjavana novostima vezanim uz nove proizvode, novim partnerima u poslovanju te pogodnostima koje vam želimo pružiti pri kupnji namještaja.

Nadamo se da će vam izbor namještaja biti ugodniji i pregledniji te nas svakako pohvalite ili predložite kako bi mogli još više unaprijediti web stranicu.

Dekorativna rasvjeta ITALUX u Qualisu!

Kako bi zaokružili cijelu priču uređenja vašeg dnevnog boravka, blagovaonice ili bilo kojeg drugog dijela vašeg doma u salonu Qualis u mogućnosti ste izabrati između 3000 različitih modela visilica, lustera, stropne i zidne rasvjete.

Osnovu ponude čini dekorativna rasvjeta za interijere koji zahtijevaju profesionalnu rasvjetu. Estetski dizajnirane svjetiljke vrhunske kvalitete sa svim potrebnim potvrdama o suglasnostima u skladu su s europskim standardima i svjetskim strogim standardima kvalitete.

Pogledajte više na www.italux.hr