Sjedeća garnitura sa bezbroj lica

Ako ste ljubitelj stalne promjene izgleda vlastitog prostora, volite li premještati namještaj po stanu onda ćemo vas zasigurno razveselite odličnom Swing sjedećom garniturom koja je upravo pristigla u naš prodajni salon.

Modularna sjedeća garnitura Swing s mogučnošću slaganja uzdužne, duguljaste, valovite i polukružne kompozicije. Možete ju izabrati u varijanti kože ili tkanine, ovisno o tome što više volite.

Svaki modul sjedeće garniture Swing obrađen je tako da može biti u kompoziciji i samostalno. Što to znači? To znači da module sjedeće garniture Swing možete razmještati po prostoru onako kako vam u kojem trenutku i danu odgovara.

Swing sjedeća garnitura dolazi u dvije varijante boja i vrlo je modernog izgleda.

Jedna od originalnih karakteristika Swing sjedeće garniture je nedostatak naslona za ruku, što ju još više čini posebnom i prepoznatljivom.

Swing sjedeća garnitura kompletno je obučena i kao takva može samostalno stajati u vašem interijeru, ne samo uza zid. Takvim će smještajem, kao i samom svojom prisutnošću uvelike podići estetski dojam vašeg dnevnog boravka.

Swing moduli udobni su i prate oblik tijela pa su vam odmor i opuštanje zagarantirani. Modernu sjedeću garniture Swing koja već pri ulasku plijeni pažnju svojim izgledom pronađite u našem prodajnom salonu na Samoborskoj cesti 147.

Vaš Qualis

You may also like