Prvi modeli iz nove kolekcije proljeće 2018. stigli su u Qualis.

Prvi modeli iz nove kolekcije proljeće 2018. stigli su u Qualis.

S dolaskom proljeća pristižu i novi modeli sjedećih garnitura u prodajni salon Qualis. Na Samoborskoj cesti 147 dočekat će vas paleta različitih sjedećih garnitura i uvjereni smo kako će u novoj kolekciji proljeće 2018. svatko uspjeti pronaći nešto za sebe.

U Qualisu uvijek slijedimo pravilo – elegantan, profinjen i funkcionalan i toga se držimo i dolaskom nove kolekcije. Novi modeli sjedećih garnitura osim što su iznimno elegantnih linija, profinjenog izgleda, oni su i udobni, visoko kvalitetni i funkcionalni.

Predstavljamo vam top 5 sjedećih garnitura iz nove kolekcije.

Sjedeća garnitura Amareno je modularna sjedeća garnitura dostupna u varijanti trosjed, dvosjed i fotelja. Pruža mogućnost slaganja manje ili veće kutne garniture sa i bez funkcije spavanja. Amareno sjedeća garnitura podesivog je naslona za glavu, ima funkciju opuštanja sa ručnim ili električnim mehanizmom nagiba i izbacivanja oslonca za noge i jedna je od nama najdražih sjedećih garnitura iz nove kolekcije.

Twist je moderna sjedeća garnitura dostupna u varijanti trosjed, dvosjed i fotelja koja također ima mogućnost slaganja manje ili veće kutne garniture sa i bez funkcije spavanja, podešavanja visine naslona za glavu te spremnik u produženom sjedalu kod kutne varijante.
U naš top pet novih sjedećih garnitura u Qualis prodajnom salonu svakako ulazi i elegantna sjedeća garnitura Corrente dostupna u varijanti trosjed, dvosjed, fotelja ili kao kutna sjedeća garnitura.

Uz nju u eleganciji konkurira sjedeća garnitura Traviata, klasičnijeg izgleda i strožih linija, a u stopu ih slijedi i sjedeća garnitura Fuga.
Sjedeća garnitura Fuga dostupna je u varijanti manje ili veće kutne garniture sa funkcijom spavanja, a ima i funkciju podizanja naslona za dodatnu visinu i dubinu sjedenja i savršeno odgovara svakom prostoru.

Sve sjedeće garniture iz nove kolekcije dostupne su u koži i vrhunskim aquaclean tkaninama.
Potražite nas na adresi Samoborska cesta 147.

You may also like